Elvi ja Valma

Ajattelin, että nyt on aika esitellä min elämäni Kuu ja Aurinko.

Tässä on min ranskanbullat Elviira, eli Elvi ja "pikkusisko" Valma.

Elvi on reilu kolme vuotta, ja Valma reilut kaksi vuotta iältään, joten nuoria akkoja vielä! :)

Elvi on väriltään brindle, eli tuo tummempi ja Valma puolestaan on fawn, eli tollainen kullan oranssi, jos sellasta väriä on edes olemassa. :'D

Elviira on luonteeltaan varautuneempi, kuin Valma, joka on heti ensimmäisenä kaikkien kaveri. Elvi aina hetken miettii, onkohan tämä ihminen tutustumisen arvoinen edes, ennen kuin menee tekemään tuttavuutta. Molemmat on todella seurallisia, ystävällisiä toisille koirille ja muille ihmisille. Elvi on hieman liian kiintynyt minuun, joten se haukkuu ja itkee yksinollessaan.

Kummallakaan min bullista ei ole virallisia papereita, eli ties mitä pentutehtailukoiria nää oikeasti edes on... Mutta min elämään kuuluu koira!! En siis tarkoita sitä, että pentutehtailu on ookoo, vaan lähinnä sitä, että kahden aika lähekkäisen maniajakson aikana päätin hankkia kaksi koiraa...

Sain ensimmäisen koirani Rikin, ollessani kymmenen vuotias ja kun Riki vuonna 2015 menehtyi, olin kaksi vuotta ilman koiraa ja huumeet vei silloin musta voiton, mutta sepä onkin ihan toinen tarina.

Kattokaa nyt tota ihanaa naamaa!! Eihän sitä voi olla rakastamatta ja venyttämättä!

Ranskanbulldoggi rotuna vei kyllä koko meidän perheen sydämen, kun vuonna -08 äiti otti perheeseemme ranskisherra Sulon.
Sulo ilostutti meitä vielä vuoteen 2019 saakka, mutta silloin oli jo vanhan herran matkamittari täynnä, ja meidän perheen oli tehtävä se raskain päätös, joka lemmikinomistajan tehtäviin kuuluu.







"Mamma mitä toi kakara touhuaa tuolla?!"


Voi juku mikä pentukuume nousee heti ku kattelee näitä ihania kuvia ja muistaa miten pieniä kirppuja nää on joskus kumpikin olleet! Niin isoja tyttöjä jo molemmat.

Elviä ja Valmaa tuut näkemään täällä blogissa varmaan valtavasti, joten jos koirat ei oo sin juttu, kannattaa häippästä jo nyt! :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kärpäsloukun hoito

Ikkunalaudan asukit pt.1

Suljettu osasto