20 tapaa löytää merkitystä elämääsi

Ajattelin kirjottaa tänne itselleni ja tietenkin myös sinulle 20 tapaa löytää intohimo, merkitystä, tarkoitusta, kutsumusta, miksi sitä nyt haluaakaan sanoa.

Idea on pöllitty täältä.

#1 Selvitä mitä inhoat
-Listaa työt ja tehtävät joiden tekemistä kertakakkiaan inhoat. Kun olet poistanut nämä vaihtoehdot, olet lähempänä intohimosi löytymistä.

#2 Rakasta kaikkea mitä teet
-Kun teet kaiken täysillä ja teet työsi tunnollisesti, vahvistat "intohimo lihaksiasi". Tee kaikki täydestä sydämestäsi, niin kutsumuksesi selviää.

#3 Hidasta
-Tämä voi tarkoittaa joogaa, lenkkeilyä tai meditaatiota. Hidastaminen auttaa hiljentämään muun maailman ja keskittymään sinuun.

#4 Tee "creativity board"
-Aloita etsimällä iso pala pahvia ja liimaa ja kirjoita taulun yläosaan "Minun intohimoni". Sitten ala kerätä siihen merkityksellisiä sanontoja, kauniita kuvia ja muita valokuvia, runoja, ihan mitä vaan ikinä keksit.

#5 Tee lista ihmisistä joita ihailet
-Pysähdy miettimään, ketkä ovat niitä ihmisiä joita ihailet eniten. Kyseessä voi olla joku tuttava, perheenjäsen tai julkisuuden henkilö. Mikä saa sinut ihailemaan heitä?



#6 Tutki elämäsi teemoja
-Katso tavaroitasi, asiouta joita keräät, lehtiä joita tilaat, kirjoja joita luet, musiikkia jota kuuntelet. Löydätkö mitään toistuvia teemoja?

#7 Muistele mitä rakastit lapsena
.-Muistele mitä rakastit kauan, ennen kuin aloit huolehtia perheestäsi, laskuistasi tai muista aikuisten jutuista. Tutustu uudelleen sisäiseen lapseesi.

#8 Keskity hauskaan
-Liian usein keskitymme asettamiimme odotuksiin itsestämme ja muista, ja unohdamme hauskanpidon kokonaan. Kysymys kuulukin: Mitä tekisit juuri nyt jos ei olisi mitään esteitä?

#9 Vastaa näihin kysymyksiin
-Mitä kokeilisit, jos olisit varma ettet epäonnistu? Mistä aiheesta voisit lukea 500 kirjaa kyllästymättä? Mitä voisit tehdä 5 vuotta saamatta palkkaa?

#10 Kirjoita
-Ajatukset juoksevat vapaimmin, jos kirjoitamme ilman agendaa. Vietä joka päivä hetki tai kaksi kynän ja paperin kanssa ja anna tekstin tulla. Saatat saada todella hyviä ideoita ja oivalluksia kun kirjoitat sen suurempia ajattelematta.



#11 Kokeile visualisointia
-Kuvittele itsesi heräämässä aamulla virkeänä ja menossa töihin innokkaasti. Selvitä visualisoimalla mikä sinua motivoi ja mitkä asiat ja tehtävät haluaisit jättää pois.

#12 Tunnusta erilaisuutesi
-Olemme täällä syystä. Kenelläkään muulla ei ole sinun uniikkia tapaasi tutkia ja kokea asioita. Viisaus, voimavarat ja vahvuudet ovat sinun omiasi eikä kenelläkään muulla ole niitä taitoja ja taipumuksia, kuin juuri sinulla on. Ota erilaisuutesi haltuun ja jaa se maailman kanssa!

#13 Kysy ystäviltäsi
-Kysy ihmisiltä, jotka ovat sinulle läheisiä, rehellistä mielipidettä siitä, mikä tekee sinut onnelliseksi. Vastaukset ovat usein valaisevia ja hauskoja kuulla.

#14 Kylvä itseluottamusta
-Jos jatkuvasti kerromme itsellemme, ettemme pysty johonkin, uskomme aina ettemme pysty. Keksi affirmaatioita, rakenna vision board ja keskity asioihin, joita haluat saavuttaa. Usko ja positiivisuus ovat tärkeitä voimavaroja.

#15 Usko että se on mahdollista
-Mielemme on uskomaton. Jos asetamme itsellemme rajoitteita ihan vain sen takia, ettemme usko onnistuvamme, emme edes uskalla yrittää. Toisaalta, jos uskomme onnistuvamme jossakin, hyvin usein onnistummekin. Intohimosi löytyminen on yksi tärkeimpiä asioita maailmassa joten kannattaa olla itselleen rehellinen ja tarkastella asioita rauhallisesti.



#16 Puske pelon ohi
-Teen sen kun mulla on enemmän kokemusta, enemmän aikaa, enemmän rahaa... Yleensä jahkailu ja tekosyyt johtuvat pelosta. Meidän täytyy tunnistaa pelkomme, ennen kuin voimme jättää ne taaksemme ja liikkua eteenpäin.

#17 Uppoudu
-Verkostoidu! Katso internet seminaareja, hanki ympärillesi ihmisiä, jotka jakavat saman vision kuin sinä. Osallistu vapaaehtoistyöhön. ja ennen kaikkea; kysy paljon kysymyksiä!

#18 Lopeta puhuminen ja ala toimia
-Yleensä tiedonhaku on ilmaista. Etsi kaikki mahdollinen tieto kiinnostuksen kohteestasi, sillä netti on nykyisin päättymätön tiedon valtakunta. Artikkelit, videot ja kirjoittaminen vievät sinulta vain aikaa ja paneutumista rahan sijasta.

#19 Älä koskaan lopeta yrittämästä
-Menestys ei tule helposti, joten älä lakkaa yrittämästä, vaan ole ahkera ja kärsivällinen, sinä pystyt siihen kyllä!

#20 Tee sitä mikä tulee luonnostaan
-Ne asiat joiden suhteen olet intohimoinen, saattavat paljastua kutsumukseksesi. Keskity siis myös asioihin, jotka ovat niin sanotusti nenäsi alla ja saatat löytää oman intohimosi ihan läheltä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kärpäsloukun hoito

Suljettu osasto

Hei tonttu-ukot hyppikää!